Beidzot laba ziņa rotaļniekiem!

Rotaļām nolēmis pievērsties lielākais Dziesmu un Deju svētku atbalstītājs Svedbanka (Swedbank). Nupat izziņots konkurss  "100 Latvijas rotaļas un spēles", kas dod bērnu un jauniešu deju kolektīviem un folkloras kopām akcijas  "Satiec savu meistaru" ietvaros iefilmēt kādu sev tīkamu rotaļu vai spēli un ievietot to Facebook ar tēmturi #SatiecSavuMeistaru  un labvēļa @SwedbankLatvia pieminējumu.

Interesanti, ka akcijas Satiec savu meistaru mājas lapā nav minētas folkloras kopas, skatīt te: (http://www.satiecsavumeistaru.lv/jaunumi/konkurss-100-latvijas-rotalas-un-speles/), bet FB lapā tās jau ir pierakstītas. Laikam akcijas rīkotāji saprata, ka nav vienkārši piedabūt skatuviskā stila deju kolektīvus iet rotaļās, bet folkloras kopām tā ir parasta lieta.

Tikai mazs akmentiņš rīkotāju dārziņā: FB ne bērnu skatuviskās dejas kolektīvu, ne folkloras kopu dalībnieki neizmanto vecuma cenza dēļ. :))))))).

Lai nu kā, bet ceru, ka nebūšu vienīgais, kas ir pamanījis šo lielisko akciju, konkursu un arī iespēju 1. aprīlī iet rotaļās.


Nav komentāru: